Lasten ksylofoni

Virsimuskari valloittaa

12.2.2020 - 14.2.2020
Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Virsimuskari vie eri-ikäiset lapset ja perheet musiikin lumon äärelle. Virsimuskarissa lauletaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään –  virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa pureudumme tilan luomiin mahdollisuuksiin.

Osallistuja osaa käyttää virsiä osana muskaritoimintaa huomioiden kirkkovuoden osaa hyödyntää kirkkotilaa pedagogiseen ja musiikilliseen toimintaan lasten ja perheiden kanssa

1,5 op

ILMOITTAUDU 10.1.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 240€. Täysihoidon hinta tarkentuu.

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi, 050 585 1071
Kouluttaja Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Virsimuskari on suomalainen muoto tanskalaisesta Babysalmesangista ja uutuusmateriaali Virsimuskari johdattelee asian äärelle. Asiantuntijoina on kirjan materiaalin tekijöitä. Työskentelemme paljon myös kirkkotilassa.