Mies laulaa

Virsiä monipuolisesti seurakunnassa

28.9.2020 - 1.10.2020
Järvenpää | Kirkon koulutuskeskus

Millaisia merkityksiä virsillä on ihmisen eri elämänkaaren vaiheissa? Koulutuksessa sovelletaan virttä erilaisiin konteksteihin ja erilaisille ikäryhmille sopivaksi koko kasvatuksen kaarella. Lisävihkovirret ovat yksi erityisistä keskittymisen paikoista. Jokaiseen päivään sisältyy laulamista, soittamista ja konkreettista tekemistä sekä yhdessä jakamista ja keskustelua.

Osallistuja osaa käyttää virsikirjaa monipuolisesti eri-ikäisten seurakuntalaisten kanssa osaa toimia virren kanssa erilaisissa yhteistyöverkostoissa (päivähoidon, koulut, oppilaitokset, vanhainkodit jne.) osaa tehdä monipuolisia ja erilaisia musiikillisia sovituksia ja versioita virsistä osaa liittää virren luontevasti eri-ikäisten kuorotoimintaan sekä osaksi jumalanpalveluselämää

1,5 op

ILMOITTAUDU 17.8.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 290 €. Täysihoito 218 €, ateriapaketti ei-majoittuville 69 €. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi, 050 58 510 71

Kirkon koulutuskeskus

Koulutus sisältää yhden lähijakson, sekä ennakkotehtävän. Yhteisen musisoinnin lisäksi asiantuntijavierailuita, sekä tutustumista viimeisimpiin virsimateriaaleihin.