Kaksi lasta leikkii rannalla

Varhaiskasvatuksen kokonaissuunnittelu seurakunnassa

30.9.2020 - 2.10.2020
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Miten suunnitella ja kehittää varhaiskasvatuksen kokonaisuutta seurakunnassa huomioiden ajan ilmiöt ja toimintaympäristön muutokset? Miten pedagogisen johtamisen keinot toimivat seurakunnan varhaiskasvatuksen toimintakulttuurin vahvistajina? Koulutus syventää osaamista seurakunnan varhaiskasvatuksen kehittäjänä.

1,5 op

ILMOITTAUDU 28.8.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 240 €.

Kouluttajat Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen(at)nuorikirkko.fi ja Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry.

Koulutuksen sisältöjä ovat mm: Seurakunnan varhaiskasvatuksen kokonaissuunnittelu ja toimintakulttuurin kehittäminen, varhaiskasvatuksen pedagogisen johtamisen erityispiirteet, tutustuminen työtä ohjaaviin ajankohtaisiin asiakirjoihin. Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksesta vastaaville työntekijöille. Koulutukseen kuuluu 3 lähiopiskelupäivää, ennakkotehtävä ja kirjallisuutta.