Taapero hiekkalaatikolla

Varhaiskasvatuksen kehittäminen

Miten kehittää seurakuntien varhaiskasvatusta uuden Vasun mukaisesti ja millaista yhteistä puhetta aiheesta tarvitaan? Koulutuksessa paneudutaan muun muassa näihin kysymyksiin. Innostutaan uudesta Vasusta yhdessä!

Uusi Vasu ja muutokset varhaiskasvatuksessa asettavat haasteita varhaiskasvatuksen kehittämiselle, suunnittelulle sekä yhteistyölle eri toimijoiden kesken. Toisaalta Vasu auttaa kehittämään seurakuntien varhaiskasvatustoiminnan pedagogisia rakenteita sekä kehittämisen ja arvioinnin käytänteitä.

Tilauskoulutus tarjoaa välineitä varhaiskasvatuksen suunnitteluun ja kehittämiseen uuden Vasun pohjalta ja koulutuksen tilaajan tarpeet huomioiden. Koulutuksen sisällöt ja menetelmät valitaan tilaajan tarpeiden mukaan.

Koulutus on suunnattu seurakuntien varhaiskasvatuksessa työskenteleville sekä siitä vastaaville työntekijöille.

Keskeisiä käsitteitä: Vasu 2017, pedagoginen johtaminen, varhaiskasvatuksen rakenteet, varhaiskasvatuksen kehittäminen, monialainen yhteistyö

Kouluttaja Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen(at)nuorikirkko.fi, 044 417 5744