Taapero istuu kasassa lehtiä

Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

24.9.2020 - 25.9.2020
Hämeenlinna

Vuosittaiset neuvottelupäivät kokoavat lasten ja perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia yhteen ajankohtaisten asioiden äärelle. Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä!

Katso päivien ohjelma tästä.

ILMOITTAUDU 12.8.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 270€
Osallistumismaksuun sisältyy neuvottelupäivien ruokailut ja iltaohjelma. Majoitus ei sisälly hintaan.

Ohjelmatiedustelut kouluttaja Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen(at)nuorikirkko.fi, 044 2990553.

Seurakuntaopisto, Kirkon Lastenohjaajat ry, KKP,

Vuosittain järjestettävät seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät kokoavat vuosittain yhteen jopa yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Päivien suosio on kasvanut viime vuosien aikana ja neuvottelupäivät ovatkin tällä hetkellä ainoa näin mittavasti seurakuntien varhaiskasvatuksen ammattilaisia valtakunnallisesti yhteen kokoava tapahtuma.
Päivät tarjoavat mahdollisuuden ammatillisiin kohtaamisiin, oman ammatillisuuden kehittämiseen, kokemusten jakamiseen sekä pieneen irtiottoon arjen kiireiden keskellä!