Metsässä leikkivä taapero

Vaippapöksyt saavat tulla

6.5.2020 - 8.5.2020
Lapua | Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus

Tarve alle 3-vuotiaiden lasten ryhmille seurakunnissa kasvaa jatkuvasti. Tule pohtimaan, millaista pedagogiikkaa pienimpien päiväkerholaisten kanssa toimiessa tarvitaan! Opit tunnistamaan pienten lasten tarpeita ja huomioimaan ne lapsiryhmän toiminnassa.

Osallistuja ymmärtää alle 3-vuotiaiden kasvun, kehityksen ja varhaispedagogiikan keskeisiä kysymyksiä osaa toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta alle 3 -vuotiaiden lapsiryhmässä lapsen tarpeet huomioiden

1,5 op

ILMOITTAUDU 6.4.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 240€.
Täysihoito kahden hengen huoneessa 155€ ja yhden hengen huoneessa 195€. Pelkkä ateriapaketti 65€. Pelkkä majoitus 45€/yö/2hh (sis. aamu- ja iltapalan). Lisämaksu 1hh, 20€/yö.

Kouluttajat Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen(at)nuorikirkko.fi ja Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti(at)seurakuntaopisto.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry.

Sisältöjä: alle 3-vuotiaiden kokonaisvaltaisen kasvun ja oppimisen tukeminen, lapsilähtöisyys varhaiskasvatuksen lähtökohtana, leikki osallisuuden vahvistajana, toimintakulttuurin ja -ympäristön kehittäminen, lapsiryhmän vuorovaikutuksen vahvistaminen, VASU kirkossa. Koulutukseen kuuluu 3 lähiopiskelupäivää ja orientoiva tehtävä.