Tyttö juo kahvia teltan edustalla

Telttaleireilyn koulutuspäivä

18.5.2019
Mäntsälä
Leiritoiminta ja luonto, Kouluikäiset, Nuoret

Veikö tuuli teltan? Tässä koulutuksessa opit pystyttämään teltan ja varautumaan yllättäviin tilanteisiin retki- ja leiritoiminnassa. Saat perustiedot ja -taidot seurakunnan retkitoiminnan toteuttamiseen sekä leirien turvallisuudesta huolehtimiseen.

Osallistuja osaa pystyttää teltan, opastaa leiriläisiä teltan pystyttämisessä ja varautua telttaleirien haasteisiin hyödyntää turvallisuussuunnitelmia omalla leirillään.

0.25 op

ILMOITTAUDU 8.5.2019 mennessä

20 €
Osallistumismaksuun sisältyy koulutuksen materiaalit ja koulutuspäivän ruokailut.

Jukka Jylhä, jukka.jylha(at)nuorikirkko.fi, 040 050 8241

Nuori kirkko ry:n Uudenmaan-Helsingin piiri ry, Agricola-opintokeskus ja Mäntsälän seurakunta

Kurssilla annetaan perustiedot ja -taidot seurakuntien leiritoiminnan mahdollisuuksista ja käytännön toteutuksesta sekä päivitetään turvallisuustiedot.

Leirityön koulutus on tarkoitettu seurakuntien leiri- ja retkitoimintaa toteuttaville työntekijöille. Erityisen tervetulleita ovat Pisara-suurleirille saapuvat ryhmänohjaajat ja työntekijät.