Ihmisiä nuotion ympärillä

Tarinat työvälineenä – minä kertojana

5.2.2019 - 7.2.2019
Pieksämäki, Partaharjun toimintakeskus
Musiikki, liikunta ja ilmaisu, Spiritualiteetti ja Raamattu, Kouluikäiset, Nuoret, Varhaiskasvatus

Tule vahvistamaan osaamistasi tarinankertojana! Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka käytät jo kerrontaa työssäsi. Tässä koulutuksessa saat varmuutta tarinankertojana toimimiseen sekä vahvistat ilmeiden, eleiden ja äänenkäytön osuutta omissa tarinoissasi.

Tämä koulutus syventää Tarinat työvälineenä – tapoja ja menetelmiä -koulutuksen osaamista, mutta ei vaadi sen suorittamista.

Osallistuja osaa rakentaa interaktiivisia tarinoita sekä luoda tarinoihin hahmomaailman osaa hyödyntää ilmeitä, eleitä ja ääntä oman kerronnan tukikeinoina osaa luoda omaa tarinamaailmaa työnsä tueksi

ILMOITTAUDU 15.12.2018 mennessä

Osallistumismaksu 210 € Nuoren kirkon jäsenseurakunnalta, 231 € muut.
Täysihoito 150 € hlö, sis. majoituksen 2 hh ja ruokailut. 1 hh lisämaksu 40 €.

Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen(at)nuorikirkko.fi, 040 054 1957

Koulutuksen järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry sekä Kuopion ja Mikkelin hiippakunnat.

Koulutus sisältää kolme lähipäivää, ei etukäteistehtäviä. Kouluttajina toimivat tarinankertoja Kiisi Isotalo ja hiippakuntasihteeri Ari Tähkäpää.