Ihmisiä nuotion ympärillä

Tarinat työvälineenä – tapoja ja menetelmiä

5.11.2019 - 7.11.2019
Pieksämäki, Partaharjun toimintakeskus
Musiikki, liikunta ja ilmaisu, Spiritualiteetti ja Raamattu, Kouluikäiset, Nuoret, Varhaiskasvatus

Hyppää mukaan tarinaan! Tässä koulutuksessa opit erilaisia tapoja ja tekniikoita tarinoiden kertomiseen sekä vahvistat omaa tapaasi olla tarinankertojana. Lisäksi otat haltuun oman tarinamaailman rakentamisen ja sen hyödyntämisen omissa työtehtävissäsi.

Osallistuja osaa rakentaa ja kertoa erilaisia tarinoita luontevasti osaa soveltaa tarinoiden kertomista omassa työssään erilaisten ryhmien kanssa.

ILMOITTAUDU 13.9.2019 mennessä

Osallistumismaksu 210 € Nuoren kirkon jäsenseurakunnille, 231 € muut. Täysihoito 150 € hlö, sis. majoituksen 2 hh ja ruokailut. 1 hh lisämaksu 40 €.

Kouluttaja Maara Kosonen, maara.kosonen@nuorikirkko.fi, 0400 541 957

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry.

Koulutukseen sisältyy yksi lähijakso. Kouluttajina toimivat tarinankertoja Kiisi Isotalo ja hiippakuntasihteeri Ari Tähkäpää.