Sininen vesi ja sumua

Suuntaseminaari 2020

3.2.2020 & 7.2.2020
Tievatupa, Saariselkä

Suuntaseminaari on joka toinen vuosi järjestettävä ajankohtaiskoulutus, jossa paneudutaan kasvatuksen kysymyksiin ja sen kehittämiseen. Osallistujat jakavat seminaarissa omia kokemuksiaan ja yhteisissä työskentelyissä nostetaan esille ajankohtaisia työn kärkiä. Aamupäivän aiheiden prosessointi jatkuu iltapäivällä upeassa Lapin luonnossa ja päivällisen jälkeen jatketaan yhteistä työskentelyä. Osa työskentelyistä toteutetaan ikäkausittain tehtävän työn parissa.

Osaamistavoitteet

Osallistuja osaa hahmottaa miten kristittynä eläminen näkyy kasvun polulla eri ikävaiheissa osaa pysähtyä pohtimaan kristittynä olemisen näkökulmia, työntekijän kristillistä identiteettiä ja löytää voimavaroja omaa kasvuunsa ja työhönsä osaa kehittää ja arvioida omaa työtään tulevaisuuden kristillisen kasvatuksen haasteet tiedostaen

Laajuus

1 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 13.12.2019 mennessä

Kustannukset

Osallistumismaksu 490 €. Majoitus 2 hh ja Lapin täysihoito (aamupala, päivällinen, iltapala) sisältyy osallistumismaksuun. Osallistumismaksuun eivät kuulu matkat Tievatuvalle ja takaisin. Mahdollisuus toivoa 1 hh majoitusta 60 € lisämaksusta.

Tiedustelut

vs. kouluttaja Anna Kärri, anna.karri(a)nuorikirkko.fi, 044 7922 389

Yhteistyökumppanit

Kirkon Kasvatus- ja Perheasiat (KKP), SLS, Agricola-opintokeskus

Lisätietoja

Seminaarin yhteinen ohjelma alkaa maanantaina klo 17.00 ja päättyy perjantaina klo 11.30 lounaaseen.