Tyttö katsoo kännykkää

Somasti somessa – sosiaalinen media lapsi- ja nuorisotyössä

Sosiaalinen media on luonteva osa lasten ja nuorten arkea. Koulutus tarjoaa työkaluja sosiaalisen median alustojen hyödyntämiseen ihmisten kohtaamisessa ja seurakunnan viestinnässä. Opit hyödyntämään sosiaalisen median alustoja lapsi- ja nuorisotyössä.

Kirkko ei ole sosiaalisessa mediassa itsestään selvästi näkyvillä, vaan huomio täytyy saavuttaa vastaamalla ihmisten tarpeisiin. Koulutuksessa opetellaan tuottamaan sosiaalisen median sisältöjä, sisältömarkkinointia sekä kuvaa ja suoratoistoa. Lisäksi tutustutaan video- ja valokuvauksen perusteisiin sekä visuaalisen materiaalin käyttöön sosiaalisessa mediassa.

Koulutus on päivän mittainen työpaja, jossa opetellaan käyttämään sosiaalisen median alustoja lapsi- ja nuorisotyössä.

Koulutus sopii kaikille seurakunnan työntekijöille, jotka haluavat hyödyntää sosiaalisen median alustoja ihmisten kohtaamisessa ja seurakunnan viestinnässä.

Juha Kinanen, juha.kinanen(at)nuorikirkko.fi, 040 030 4490