Keraaminen enkeli pitelee sydäntä

Rakennamme joulua

27.4.2020 - 29.4.2020
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Kirkkovuoden juhlat toistuvat joka vuosi. Mistä löydämme uutta niiden toteuttamiseen? Tässä koulutuksessa vietetään adventin aikaa ja joulua jo huhtikuussa! Aloitetaan valmistelut ajoissa, jotta voit poimia parhaat ideat sovellettaviksi seurakunnassasi.

1,5 op

ILMOITTAUDU 27.3.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 240€.

Kouluttajat Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi ja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Koulutuksen sisältöjä: kirkkovuoteen liittyminen kodeissa ja seurakunnan toiminnassa, adventin ja joulun ajan teologia, ilmiölähtöisyys viestinnän ja toiminnan suunnittelun tukena, lasten ja perheiden jumalanpalveluselämä, yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa.
Koulutukseen kuuluu 3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä ja kirjallisuutta.