Rauhallinen metsä

Pyhäkoulusymposium – Pyhäkoulu ja koti

5.9.2020 - 6.9.2020
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Kodin merkitys ja rooli lapsen identiteetin rakentajana ja kristillisen kasvun paikkana on ensisijaisen tärkeä. Symposiumissa tutustut toimintatapoihin, jotka mahdollistavat  perheiden mukaan ottamisen pyhäkoulujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Miten pyhäkoulua rakennetaan perheiden tarpeista lähtien ja miten isovanhemmat voivat olla tärkeä osa pyhäkoulutoimintaa?

Tule jakamaa hyviä käytäntöjä pyhäkoulun ja kodin yhteistyöstä!

Osallistuja osaa suunnitella ja toteuttaa pyhäkoulutoimintaa mahdollistaen lasten ja perheiden osallisuuden

0,5 op

ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu 180€. Täysihoidon hinta tarkentuu.

Kouluttaja Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi
Kouluttaja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Lämminhenkistä yhdessäoloa, ideoiden jakamista, ajatusten syventämistä asiantuntijoiden ohjauksessa. Toimintaa, hartautta, naurua ja leikkiä.
Pyhäkoulusymposium on tarkoitettu sekä seurakuntien työntekijöille, että vapaaehtoisille pyhäkoulun ohjaajille.