Nainen ja kannettava tietokone

NettiSaappaan ohjaajakoulutus

14.11.2020 - 15.11.2020
Iisalmi, Hotelli Golden Dome

Kouluttaudu NettiSaappaan vastaavaksi ohjaajaksi! NettiSaapas on Palveluoperaatio Saappaan periaatteiden mukaista etsivää nuorisotyötä verkossa. Tästä maksuttomasta koulutuksesta saat välineet NettiSaapas-toiminnan käynnistämiseen omassa seurakunnassasi.

Osallistuja osaa käynnistää ja ohjata seurakunnassaan NettiSaappaan toimintaa ja vapaaehtoisia osaa kehittää NettiSaappaan toimintaa

ILMOITTAUDU 30.9.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 0 €. Koulutukseen sisältyy ilmainen majoitus täysihoidolla.

Erityisnuorisotyön sihteeri Ville Viljakainen, ville.viljakainen(at)nuorikirkko.fi, 0400 105 071

Verke

NettiSaapas on etsivää nuorisotyötä Palveluoperaatio Saapaan periaatteiden mukaisesti. Koulutuksessa perehdytään etsivän verkkonuorisotyön menetelmiin ja Saapas-toiminnan periaatteisiin sekä erityisesti NettiSaappaan toimintamalliin ja siihen liittyviin valtakunnallisiin toimintaperiaatteisiin ja sitoumuksiin. Koulutuksessa käsitellään verkkokeskustelujen ydinasioita sekä digitaalisen nuorisotyön etiikkaa ja vastuukysymyksiä.

NettiSaappaan ryhmiä voidaan perustaa myös useamman alueen yhteistyönä. Koulutus sisältää etukäteistehtävän ja lähijakson jälkeen on toiminnan käytännöllistä harjoittelua sekä perehtymistä kirjallisuuteen ja verkkokeskustelutilaisuus osallistujien kesken talvella 2021. Koulutukseen mahtuu enintään 8 henkilöä. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa Saapas-kokemusta, eikä seurakunnassa tarvitse olla toiminnassa olevaa Saapas-ryhmää. Koulutukseen osallistuva työntekijä voi olla mistä tahansa työntekijäryhmästä, edellyttäen kiinnostuksen ja mahdollisuuden toiminnan käynnistämiseen ja toteuttamiseen.