Nainen tanssii

Musiikin tilauskoulutus: NSV 2020

NSV 2020 jatkaa kunniakasta punaisen laulukirjan matkaa. Lauluista puolet ovat tuttuja ja vanhoja; jopa klassikoita. Toinen puoli sisältää paljon uutta, suomalaista musiikkia, niin tutuilta kuin ihan uusiltakin lauluntekijöiltä. Mukana on myös kokonaan uusia, mahtavia veisuja taitavilta nuorilta säveltäjiltä ja sanoittajilta. Koulutuksessa tutustutaan uuteen veisukirjaan kirkkovuosi ja jumalanpalveluselämä huomioiden, ja innostutaan käyttämään materiaalia nyhdessä ryhmien kanssa. Koulutus voidaan toteuttaa niin, että paikallinen musiikkiryhmä on siinä osittain mukana.

Koulutuksessa tutustutaan materiaaliin, ja innostutaan käyttämään sitä ryhmien kanssa. Koulutuksessa huomioidaan kirkkovuosi ja jumalanpalveluselämä.

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi