Mies pellolla kitaran kanssa

Laulutuuli 2019

Laulutuuli 2019 -kirjasta löytyy kivaa uutta laulettavaa, kuunneltavaa ja liikuttavaa kouluikäisille, lapsikuoroille, kerhoihin ja kouluihin. Koulutuksessa tutustutaan materiaaliin, ja innostutaan käyttämään sitä ryhmien kanssa.  Koulutuksessa huomioidaan kirkkovuosi ja jumalanpalveluselämä. Koulutus voidaan toteuttaa niin, että paikallinen musiikkiryhmä on siinä osittain mukana.

Tilauskoulutuksessa lauletaan, soitetaan ja sovelletaan. Koulutus tarjoaa ideoita Laulutuuli-kirjan monipuoliseen käyttöön sekä musiikkitoiminnan ja ryhmien ohjaamiseen.

Koulutus sopii hyvin lasten ja kouluikäisten kanssa työskenteleville, kanttoreille ja iltapäiväkerhoissa toimiville. Koulutus voidaan toteuttaa myös yhdessä lasten kanssa.

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi, 050 585 1071