Lattialle kankaista kasattu aurinko jonka keskellä kynttilä

Lattiakuvat osallisuuden ja yksilön identiteetin vahvistajana

6.10.2020 - 7.10.2020 & 1.12.2020 - 2.12.2020
Lapua | Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus

Miten lattiakuvat auttavat tutkimaan ja rakentamaan omaa identiteettiä, kohtaamaan toiseutta ja ilmaisemaan itseään luovasti? Lattiakuvien kautta rakennetaan yhteisöllisyyttä ja opetellaan kunnioittamaan erilaisuutta.

Osallistuja osaa huomioida ryhmässä olevan katsomuksellisen moninaisuuden osaa tukea osallistujien yksilöllistä ilmaisua, yhteyttä ja moninaisuuden kunnioittamista

ILMOITTAUDU 4.9.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 380€.
Täysihoito 2hh huoneessa 170€ ja 1hh huoneessa 210€.
Pelkkä ateriapaketti 80€.
Pelkkä majoitus 45€/yö/2hh (sis. aamu- ja iltapalan). 1hh lisämaksu 20€/yö.

Kouluttaja Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti(at)seurakuntaopisto.fi, 040 7033356
Kouluttaja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo(at)nuorikirkko.fi, 040 508 4554

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Osallistumista lattiakuvatyöskentelyihin, ohjaamisen harjoittelua pienryhmissä, oman identiteetin rakentuminen ja tukeminen, moninaisuuden ja toiseuden tunnistaminen, arvostavan kohtaamisen merkitys. Rakenne: 2+2 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävänä ohjaamisen harjoittelua omassa työssä ja kokemuksen raportointi sekä kirjallisuutta. Osallistuminen edellyttää lattiakuvien periaatteiden tuntemista ja aiempaa kokemusta lattiakuvatyöskentelyistä.