Lasten ksylofoni

Lasten virsi ja Kirkkomuskarit

Musiikki on vuorovaikutusta ja luovuutta, rytmejä ja riimejä, loruja ja leikkiä. Koulutuksessa perehdytään Lasten virsi -kirjan ja Kirkkomuskari-materiaalin mahdollisuuksiin laulaen, leikkien, lorutellen, liikkuen ja soittaen.

Lasten virsi-kirja ja Kirkkomuskari-materiaalit täydentävät hyvin toisiaan ja sopivat mainioksi materiaaliksi, kun etsitään sopivaa musiikkia seurakunnan varhaiskasvatukseen. Molemmista löytyy lauluja, loruja ja leikkejä myös katsomuskasvatuksen tarpeisiin.
Koulutuksessa tutustutaan materiaaleihin, ja innostutaan käyttämään niitä omien musiikkiryhmien kanssa.

Tilauskoulutuksessa voidaan painottaa tilaajan tarpeiden mukaan esimerkiksi lapsikuoroa, päiväkerhoa, perhekerhoa, muskaritoimintaa, vauvaryhmiä, jumalanpalveluselämää tai vaikkapa päivähoitoyhteistyötä. Koulutuksessa huomioidaan kirkkovuosi ja jumalanpalveluselämä.

Koulutus sopii hyvin kaikille lasten kanssa työskenteleville.

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi, 050 585 1071