Lapsi värittää enkeliä

Lasten ja perheiden hartaudet ja jumalanpalvelukset

15.9.2020 - 17.9.2020
Ruokolahti | Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus

Millainen on hartaus tai jumalanpalvelus, jossa lapsi viihtyy ja perheen on hyvä olla? Miten kokonaisvaltaisuus mahdollistaa lasten tarpeiden ja perheiden elämäntilanteiden huomioimisen jumalanpalveluselämän kokonaisuudessa? Yhdessä toteutettu jumalanpalveluselämä kaikkia aisteja käyttäen on tärkeä osa koulutusta.

Huomioi vaihtunut ajankohta!

1,5 op

ILMOITTAUDU 14.8.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 240€.
Täysihoito 125€/2hh ja 160€/1hh.
Pelkkä majoitus kahdeksi yöksi, 44€/2hh ja 80€/1hh.
Puolikas ateriapaketti, 50€ (ei sis. aamu- ja iltapalaa)
Täysi ateriapaketti, 82€ (sis. aamu- ja iltapalan)

Kouluttaja Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti(at)seurakuntaopisto.fi
Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Koulutuksen sisältöjä ovat: kokonaisvaltaisen jumalanpalveluselämän suunnittelu ja toteutus yhdessä lasten ja perheiden kanssa, lasten ja perheiden huomioiminen seurakunnan jumalanpalveluselämän kokonaisuudessa, ehtoolliskasvatus osana varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa, kokemuksia muskarikirkosta. Koulutus sisältää orientoivan tehtävän ja kirjallisuutta.