Kaksi lasta tietokoneella onnellisina

Lasten ja nuorten digitaalinen maailma ja seurakunta

Miten lapset ja nuoret käyttävät digitaalista mediaa? Miten kohtaamme lapset, nuoret ja heidän vanhempansa digitaalisessa toimintaympäristöissä? Koulutus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan painottaen lasten ja nuorten mediataitojen tukemista, työntekijöiden teknisten valmiuksien vahvistamista tai muuta digitaalisuuteen ja liittyvää aihetta.

Koulutus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan painottaen lasten ja nuorten mediataitojen tukemista, työntekijöiden teknisten valmiuksien vahvistamista tai muuta digitaalisuuteen ja liittyvää aihetta. Koulutukseen voivat osallistua kaikenikäiset seurakunnan vapaaehtoiset ja työntekijät. Tavoitteena on löytää seurakunnalle luonteva digitaalinen toimintaympäristö.

Kouluttaja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)nuorikirkko.fi, 050 596 6039
Kouluttaja Juha Kinanen, juha.kinanen(at)nuorikirkko.fi, 040 030 4490