Pieni lapsi pitää vanhempaa kädestä

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

5.10.2019
Seinäjoki

Toimitko seurakuntasi lapsiasiahenkilönä? Päivitä osaamistasi, kuule uusimmat vinkit muista seurakunnista ja verkostoidu toisten kanssa valtakunnallisessa koulutuspäivässä.

Koulutuksesta saat vertaistukea ja virikkeitä työsi ja perheiden osallisuuden kehittämiseen.

Osallistuja tunnistaa erilaisia menetelmiä ja käytäntöjä lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamiseksi sekä lapsivaikutusten arvioinnin toteutumiseksi ja soveltaa niitä omassa seurakunnassa.

0.25 op

ILMOITTAUDU 2.9.2019 mennessä

Osallistumismaksu Nuoren kirkon jäsenille 95 €, muille 105 €.
Osallistumismaksuun sisältyy aamukahvi ja kevyt lounas.

Kouluttaja Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi(at)nuorikirkko.fi, 0400 357030

Kirkon kasvatus- ja perheasiat (KKP), KCSA, Seurakuntaopisto ja Agricola-opintokeskus

Vuosittainen koulutuspäivä kokoaa seurakuntien lapsiasiahenkilöt päivittämään tietojaan ja neuvottelemaan lapsivaikutusten arvioinnista, lapsen oikeuksista ja lapsiystävällisestä toimijuudesta yhdessä asiantuntija-alustajien kanssa.

Koulutuspäivässä kuullaan asiantuntijoiden alustuksia, jaetaan ja levitetään hyviä käytäntöjä sekä tarjotaan virikkeitä lapsiasiahenkilön työnkuvan kehittämiseen ja seurakunnan lapsiystävällisyyden vahvistamiseen.

Koulutus sopii lapsiasiahenkilöiden lisäksi niille työntekijöille ja luottamushenkilöille, jotka haluavat kehittää lasten ja nuorten osallisuutta ja lapsivaikutusten arvioinnin toteuttamista seurakunnassa tai alueella tehtävässä kunta- tai maakuntayhteistyössä.