Lapsi tabletilla

Kuinka viestin lapsille ja perheille

Lapset käyttävät paljon mediaa, mutta seurakunnat viestivät lapsille varsin vähän. Koulutuksessa pohditaan, millaisia kohderyhmiä suomalaisista lapsiperheistä löytyy, mikä kiinnostaa lapsia ja perheitä sekä mistä ja miten viestit menevät parhaiten perille.

Tilauskoulutuksen lähtökohtana on seurakunnan nykyisen viestintätilanteen kartoittaminen, jonka pohjalta koulutus räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan. Koulutuksessa hyödynnetään osallistujien vahvuuksia ja mahdollisuuksia viestijöinä sekä laajennetaan käytössä olevaa viestinnän työkalupakkia. Myös Lastenkirkko-median käyttö osana seurakunnan omaa viestintää on tärkeä osa koulutusta.

Kouluttajina toimivat tarpeen mukaan Nuoren kirkon viestinnän eri ammattilaiset.

Kouluttaja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)nuorikirkko.fi, 050 596 6039