Nainen tanssii

Kehorukousta, liikettä ja tanssia

4.5.2020 - 6.5.2020
Kuokkalan kirkko, Jyväskylä

Haluaisitko päästä sinuiksi kehorukouksen kanssa? Tässä koulutuksessa liike ja tanssi toteutuvat kolmen erilaisen kehollisen ilmaisun kautta samalla, kun perehdytään tanssin ja liikkeen käyttöön jumalanpalveluksessa sekä eri-ikäisten kokoontuvassa toiminnassa. Tanssimme ja liikumme meditatiivisia Pyhiä tansseja, perinteisiä israelilaisia tansseja sekä lattareita gospelmusiikin tahtiin. Nämä kaikki vievät kehorukouksesta ylistykseen, yksilöstä yhteisöön, kävelystä koukuttaviin kiemuroihin.

Osaamistavoitteet

Osallistuja osaa perusteet kolmesta erilaisesta kehollisen tanssi/liikeilmaisun muodosta osaa soveltaa oppimaansa eri-ikäisten ryhmissä osaa niveltää liikkeen osaksi erilaista jumalanpalveluselämää

Laajuus

1 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 23.3.2020 mennessä.

Kustannukset

Osallistumismaksu 250 €. Koulutukseen on mahdollista tilata ruokailupaketti, jonka hinta on noin 100 €, hinta tarkentuu vielä. Majoitus on omakustanteinen ja sen hankkiminen osallistujan omalla vastuulla.

Tiedustelut

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi, 050 58 510 71

Yhteistyökumppanit

Jyväskylän seurakunta, Agricola-opintokeskus

Lisätietoja

Kolme lähiopetuspäivää. Koulutus sisältää paljon liikkumista. Kouluttajina toimivat Mari Torri-Tuominen, Sirpa Lampinen ja Anne-Marika Turpeinen. Vietämme myös yhteistä messua.