Lapsi laskee kätensä aikuisen kädelle

Katsomuskasvatuksen yhteistyö – dialoginen työote

25.4.2019 - 26.4.2019 & 16.9.2019 - 17.9.2019
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Uusia tuulia katsomuskasvatuksen yhteistyöhön! Koulutus tarjoaa mahdollisuuden jakaa hyviä käytäntöjä ja kehittää oman paikkakunnan varhaiskasvatuksen yhteistyötä Vasu 2017 pohjalta ja dialogista työotetta hyödyntäen.

ILMOITTAUDU 25.3.2019 mennessä

Osallistumismaksu 380 €.
Täysihoito kahden hengen huoneessa n. 220 €.

Kouluttaja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry.

Koulutukseen sisältyy kaksi lähijaksoa, orientoiva tehtävä, kirjallisuutta sekä seurakunnan ja kunnan varhaiskasvatuksen yhteistyön kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä.