Lapsi laskee kätensä aikuisen kädelle

Katsomuskasvatuksen yhteistyö – dialoginen työote

6.2.2020 - 7.2.2020 & 11.5.2020 - 12.5.2020
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Millaiseksi katsomuskasvatuksen yhteistyö on muotoutunut? Miten kehittää sitä edelleen palvelemaan lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oikeutta katsomukseen? Tämän koulutuksen punaisena lankana kulkee dialoginen työote, jolle katsomuskasvatuksen yhteistyö perustuu.

ILMOITTAUDU 6.1.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 380 €. Täysihoito kahden hengen huoneessa 220 €.

Kouluttaja Hanna Pulkkinen, hanna.pulkkinen(at)seurakuntaopisto.fi
Kouluttaja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Koulutuksen sisältöinä ovat VASU:n katsomuskasvatuksen kokonaisuus ja pedagogiikka, kieli- ja kulttuuritietoinen varhaiskasvatus, dialoginen työote, katsomuskasvatukseen liittyvä yhteistyö osana seurakunnan työntekijän ammatillisuutta.
4 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä, kirjallisuutta, kehittämistehtävänä yhteistyön kehittäminen kunnan varhaiskasvatuksen kanssa. Moduuli on yksi kasvatuksen erityiskoulutuksen (KEK) valinnaisia moduuleja. Siihen voi osallistua myös yksittäisenä koulutuksena, vaikka ei suorita erityiskoulutusta kokonaisuutena. Lisätietoja moduulien valinnasta ja kirkon erityiskoulutuksista sakasti.evl.fi/erityiskoulutus.