Pieni tyttö pitää vanhempia käsistä

Kasteesta kirkkopolulle

21.1.2019 - 23.1.2019
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Osallisuuden vahvistaminen, Spiritualiteetti ja Raamattu, Kouluikäiset, Varhaiskasvatus

Mitä kaste merkitsee lapselle, perheelle, kummeille ja isovanhemmille? Kasteesta alkavan kirkkopolun suunnitelmallinen vahvistaminen tukee lapsen kasvua ja yhteyttä seurakuntaan. Tule pohtimaan, millainen polku kasteesta sinun seurakunnassasi alkaa.

1.5 op

ILMOITTAUDU 17.12.2018 mennessä

Osallistumismaksu 240 €.
Täysihoito kahden hengen huoneessa n. 195 €.

Kouluttaja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry.

Koulutuksessa opetellaan rakentamaan luottamusta ja toivoa tukevaa vuorovaikutusta perheiden kanssa sekä hyödyntämään kirkkopolku-ajattelua seurakuntayhteyden vahvistamisessa.

Koulutukseen sisältyy yksi lähijakso.