Kaksi nuorta tyttöä juoksemassa käsikkäin pellolla

Kaakkois-Suomen alueelliset varhaisnuorisotyön kehittämispäivät

24.3.2020 - 25.3.2020
Holiday Club Saimaa, Lappeenranta

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi toisten varhaisnuorisotyön osaajien kanssa! Alueellisissa kehittämispäivissä paneudut varhaisnuorisotyön ajankohtaisiin kysymyksiin ja löydät tapoja kehittää ja uudistaa kouluikäisten kanssa tehtävää työtä omassa seurakunnassasi.

Osallistuja osaa jäsentää kouluikäisten parissa tehtävään työhön vaikuttavia ajankohtaisia asioita osaa hyödyntää uusia ideoita ja työtapoja omassa työssään

0.5 op

ILMOITTAUDU 11.2.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 170 €. Osallistumismaksuun sisältyy täysihoito kahden hengen huoneessa. Majoitus 1 hh huoneessa 39 € lisämaksusta.

Kouluttaja Anna Kärri, anna.karri(at)nuorikirkko.fi, 044 7922 389

Nuoren kirkon Kaakkois-Suomen piiri, Mikkelin hiippakunta ja Agricola-opintokeskus

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista.