Kaksi nuorta tyttöä juoksemassa käsikkäin pellolla

Itä-Suomen alueelliset varhaisnuorisotyön kehittämispäivät

28.4.2020 - 29.4.2020
Koli

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi toisten varhaisnuorisotyön osaajien kanssa! Alueellisissa kehittämispäivissä paneudut varhaisnuorisotyön ajankohtaisiin kysymyksiin ja löydät tapoja kehittää ja uudistaa kouluikäisten kanssa tehtävää työtä omassa seurakunnassasi.

Osallistuja osaa jäsentää kouluikäisten parissa tehtävään työhön vaikuttavia ajankohtaisia asioita osaa hyödyntää uusia ideoita ja työtapoja omassa työssään

0.5 op

ILMOITTAUDU 13.3.2020 mennessä

Osallistumismaksu 160 €. Osallistumismaksuun sisältyy täysihoito kahden hengen huoneessa. Majoitus 1 hh huoneessa 40 € lisämaksusta, rajoitettu saatavuus.

Kouluttaja Anna Kärri, anna.karri(at)nuorikirkko.fi, 044 7922 389

Nuoren kirkon Itä-Suomen piiri, Kuopion hiippakunta ja Agricola-opintokeskus

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista.