Lapsi leikkimässä palikoilla

30.10.2019 - 1.11.2019
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Spiritualiteetti ja Raamattu, Kouluikäiset, Nuoret, Varhaiskasvatus

Godly Play kutsuu tutkimaan raamatunkertomuksia ja kristillistä traditiota oman elämänkokemuksen kautta. Monipuolinen ja osallistava toimintatapa sopii niin varhaiskasvatukseen kuin koululaisten, nuorten ja aikuistenkin kanssa käytettäväksi.

Osallistuja tuntee keskeiset Godly play-työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset osaa käyttää Godly Play -menetelmää ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet

ILMOITTAUDU 30.9.2019 mennessä

Osallistumismaksu 240 €.
Täysihoito kahden hengen huoneessa n. 195 €.

Kouluttaja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)nuorikirkko.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanit Nuori kirkko ry.

Godly Play on montessoripedagogiikkaan perustuva, kokonaisvaltainen Raamatun tuntemisen ja hengellisen matkakumppanuuden toimintatapa.

Ohjaajakoulutuksessa tutustutaan menetelmän teoriaan ja käytäntöön alustusten, keskustelujen ja harjoitusten avulla. Harjoituksissa osallistutaan Godly Play -työskentelyihin sekä ohjataan ja arvioidaan niitä.

Koulutukseen sisältyy yksi lähijakso ja orientoiva tehtävä.