Lapsi leikkimässä palikoilla

Godly Play-ohjaajakoulutus

29.1.2020 - 30.1.2020 & 20.4.2020 - 21.4.2020
Seurakuntaopisto

Godly Play kutsuu tutkimaan raamatunkertomuksia ja kristillistä traditiota oman elämänkokemuksen kautta. Monipuolinen ja osallistava toimintatapa sopii niin varhaiskasvatukseen kuin koululaisten, nuorten ja aikuistenkin kanssa käytettäväksi.

Osallistuja tuntee keskeiset Godly Play-työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset osaa käyttää Godly Play-menetelmää ja tuntee sen taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet

ILMOITTAUDU 16.12.2019 mennessä.

Kouluttaja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)nuorikirkko.fi
Kouluttaja Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Nuori kirkko ry.

Koulutus sisältää Godly Play työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Lisäksi tutustutaan Godly play-materiaaleihin ja valmistetaan vähintään yhden työskentelyn materiaali omaan käyttöön. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus antaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play-ohjaajana toimimiseen.