Kaksi nuorta tyttöä juoksemassa käsikkäin pellolla

Etelä-Suomen alueelliset varhaisnuorisotyön kehittämispäivät

11.3.2020 - 12.3.2020
Kasnäs-kylpylähotelli, Kasnäs

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi toisten varhaisnuorisotyön osaajien kanssa! Alueellisissa kehittämispäivissä paneudut varhaisnuorisotyön ajankohtaisiin kysymyksiin ja löydät tapoja kehittää ja uudistaa kouluikäisten kanssa tehtävää työtä omassa seurakunnassasi.

Keskiviikko 11.3.2020

11:00 Messu Taalintehtaan kirkossa
12:30 Lounas Kylpylähotelli Kasnäsissä
13:30 Tervetuloa ja avajaiset – kouluttaja Jukka Jylhä Nuori kirkko ja Maritta Järveläinen Salon seurakunta
13:45 Luonto, ilmastonmuutos – ihminen osa luontoa.  Asiantuntija Mikko Kurenlahti Helsingin yliopisto. Keskustelua ja kommenttipuheenvuorot.
15:00 Kokouskahvit
15:30  Kohtaaminen liikunnan keinoin. Liikunnan asiantuntija ja tietokirjailija Satu-Maria Ruotsalainen. Kommenttipuheenvuorot.
17:00 Ulkoilua, virkistäytymistä, saunaa ja poreiden pyörteet
20:00 Ohjelmallinen juhlaillallinen

Torstai 12.3.2020

8:00 Aamupala
9:00 Aamurukous
9:15 Työpajat
– Turvallinen seurakunta ohjeistus kouluikäisten näkökulmasta, Sirpa Syrjä KKP
– Metsään haluan mennä nyt – luontoon uppoutuminen työn ja jaksamisen menetelmänä, Marjo Hakamäki-Salo
– Jakamisen työpaja yhteisillä teemoilla mm. läksykerhot
10:30 Työpajat toisen kerran
11:45 Yhteenveto ja yhteinen päätös
12:30 Lounas

Tervetuloa!

Osallistuja osaa jäsentää kouluikäisten parissa tehtävään työhön vaikuttavia ajankohtaisia asioita osaa hyödyntää uusia ideoita ja työtapoja omassa työssään

0.5 op

ILMOITTAUDU 12.2.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 180 €. Osallistumismaksuun sisältyy täysihoito kahden hengen huoneessa. Majoitus 1 hh huoneessa 50 € lisämaksusta.

Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha(at)nuorikirkko.fi, 0400 508 241

Nuoren kirkon Uudenmaa-Helsingin piiri, Nuoren kirkon Varsinais-Suomen-Satakunnan piiri, Nuoren kirkon Hämeen piiri, Agricola-opintokeskus

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista.