Kaksi nuorta tyttöä juoksemassa käsikkäin pellolla

Etelä-Suomen alueelliset varhaisnuorisotyön kehittämispäivät

11.3.2020 - 12.3.2020
Kasnäs-kylpylähotelli, Kasnäs

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi toisten varhaisnuorisotyön osaajien kanssa! Alueellisissa kehittämispäivissä paneudut varhaisnuorisotyön ajankohtaisiin kysymyksiin ja löydät tapoja kehittää ja uudistaa kouluikäisten kanssa tehtävää työtä omassa seurakunnassasi.

Osallistuja osaa jäsentää kouluikäisten parissa tehtävään työhön vaikuttavia ajankohtaisia asioita osaa hyödyntää uusia ideoita ja työtapoja omassa työssään

0.5 op

ILMOITTAUDU 12.2.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 180 €. Osallistumismaksuun sisältyy täysihoito kahden hengen huoneessa. Majoitus 1 hh huoneessa 50 € lisämaksusta.

Kouluttaja Jukka Jylhä, jukka.jylha(at)nuorikirkko.fi, 0400 508 241

Nuoren kirkon Uudenmaa-Helsingin piiri, Nuoren kirkon Varsinais-Suomen-Satakunnan piiri, Nuoren kirkon Hämeen piiri, Agricola-opintokeskus

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista.