Hymyilevä tyttö kurkkaa hymyilevän pojan olan takaa

äXäri-ohjaajakoulutus

äXäri-kursseilla nuoret oppivat tiimi- ja vuorovaikutustaitoja mukavien kokemusten ja kiinnostavan yhteisen tekemisen kautta. Ohjaajakoulutuksessa pätevöidyt ohjaamaan kursseja, jotka parantavat nuorten tiimityötaitoja ja tekevät ryhmien työskentelystä toimivampaa.

Lisätietoja

Pätevöidy ohjaamaan nuorille äXäri-kursseja, joilla mukavien kokemusten ja yhteisen tekemisen kautta opitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja! äXäri-kursseilla nuoret oppivat tiimi- ja vuorovaikutustaitoja mukavien kokemusten ja kiinnostavan yhteisen tekemisen kautta. Tämä kurssi sopii esimerkiksi koululuokkien ja kerhojen toimintaan sekä osaksi isoskoulutusta.

äXäri-ohjaajakoulutuksessa saat oman kokemuksen äXäri-kurssien harjoituksista ja lisäksi opit ohjaamaan kurssia. Ohjaajakoulutus on laajuudeltaan 5 op ja järjestetään kahdessa lähijaksossa. Ohjaajakoulutuksen ja siihen sisältyvän ensimmäisen kurssin ohjaamisen jälkeen olet pätevä äXäri-ohjaaja.

Ohjaajakoulutuksen osaamistavoitteet:
- Osallistuja ymmärtää äXäri-kurssien rakenteen, menetelmät ja periaatteet sekä osaa toteuttaa kursseja oman alueensa kontekstissa
- Osallistuja osaa kehittää omia tiimityö- ja vuorovaikutustaitojaan
- Osallistuja osaa ohjata nuoria tiimityö- ja vuorovaikutustaitojen oppimisessa teorian ja harjoitusten kautta.

Tiedustelut

Kouluttaja Sanna Jattu, sanna.jattu(at)nuorikirkko.fi, 0400 105 072

Ota yhteyttä