Kaksi nuorta tyttöä juoksemassa käsikkäin pellolla

Alueelliset varhaisnuorisotyön kehittämispäivät

13.3.2019 - 14.3.2019
Ylivieska, Törmälän leirikeskus
Ammatillisia kohtaamisia, Kouluikäiset

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi varhaisnuorisotyön kehittämispäiville! Alueellisessa koulutuksessa pääset tutustumaan varhaisnuorisotyön ajankohtaisiin kysymyksiin ja opit hyödyntämään uusia menetelmiä omassa työssäsi kouluikäisten parissa.

Osallistuja hyödyntää uusia menetelmiä kouluikäisten parissa tehtävässä työssä.

0.5 op

ILMOITTAUDU 14.2.2019 mennessä

Osallistumismaksu Nuoren kirkon jäsenille 50 €, muille 55 €.
Osallistumismaksuun sisältyy täysihoito kahden hengen huoneessa.

Kouluttaja Markku Autio, markku.autio(at)nuorikirkko.fi, 044 787 8334

Agricola-opintokeskus, Lapuan- ja Oulun hiippakunta, Nuoren kirkon Keski-Suomen ja Pohjanmaan piiri

Alueelliset koulutuspäivät ovat “jakamisesta jaksamiseen" -henkiset työntekijöiden kehittämispäivät.

Päivien työskentelyt:

Kouluikäisen kirkkopolku
Mistä kaikesta kouluikäisen kirkkopolku rakentuu? Kuinka kumppanuuden korit palvelevat työtä? Mikä on ajankohtaista juuri nyt?

Vastuunkantajien helmet
Kuinka vapaaehtoisuus, seurakuntalaisuus helmeilee seurakunnassa kouluikäisten ja perheiden kohtaamisissa?

Lapsi- ja nuorilähtöisyys seurakunnan toiminnan suunnittelun ja toteutuksen ytimessä