Koulutuksen Kategoria: Musiikki, liikunta ja ilmaisu

Salibandyottelu
Tilauskoulutus

Kesytä pallo – liikuntakoulutus

Salibandy tarjoaa vauhtia, energiaa ja nopeita käänteitä kerhotoimintaan! Koulutuksessa tutustutaan Kesytä pallo – Salibandya kouluikäisille -käsikirjaan ja opetellaan ohjaamaan salibandykerhoja ja -leirejä niin, että kaikilla on hauskaa taitotasosta r …

Kirkkomuskari ja Lasten virsi

18.9.2019 - 20.9.2019
Järvenpää

Musiikki alkaa muskarista! Koulutuksessa tutustut seurakunnan musiikkikasvatukseen ja jumalanpalveluselämään keskeisesti kuuluviin musiikkimateriaaleihin. Lisäksi perehdyt kirkkomuskaritoimintaan seurakunnassa.

Kirkkomuskarin ajankohtaispäivät

25.10.2019 - 26.10.2019
Rovaniemi

Päivitä seurakuntasi muskaritoimintaa! Kirkkomuskarin ajankohtaispäiviltä saat mukaan esimerkiksi uutta laulettavaa ihan pienille. Lisäksi pääset pohtimaan muskarikuorojen ja urkujen paikkaa lasten musiikillisessa, kokonaisvaltaisessa elämässä.

Lasten ksylofoni
Tilauskoulutus

Lasten virsi ja Kirkkomuskari – haltuun koko aarrearkku

Musiikki on vuorovaikutusta ja luovuutta, rytmejä ja riimejä, loruja ja leikkiä. Koulutuksessa perehdytään Lasten virsi -kirjan ja Kirkkomuskari-materiaalin mahdollisuuksiin laulaen, leikkien, lorutellen, liikkuen ja soittaen. 

Psalmien kirja eläväksi

28.8.2019 - 30.8.2019
Järvenpää

Elämänviisautta psalmeista! Musiikilliset ja toiminnalliset elementit elävöittävät psalmeja ja niiden rikasta sisältöä. Tule kokeilemaan, miten psalmit, laulu, soitto, kuva ja liike rakentuvat toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi eri-ikäisille ryhmille.

Nainen tanssii
Tilauskoulutus

Pyhät tanssit ja liike

Pyhät tanssit ovat kehollista rukousta, liikettä mietiskelyssä ja rukouksessa. Tanssi ja liike ohjaavat yhteyteen Jumalan ja toisten ihmisten kanssa ja niitä voi toteuttaa monella tavalla eri ikäisten kanssa. 

Rakennamme pääsiäistä

18.11.2019 - 20.11.2019
Järvenpää

Kirkkovuoden juhlat toistuvat joka vuosi – mutta mistä löytää uusia ideoita niiden toteuttamiseen? Tässä koulutuksessa pääset viettämään pääsiäistä jo marraskuussa, jotta voit poimia parhaat ideat omaan seurakuntaasi vietäväksi. Rakennamme joulua -koul …

Rippikoulun musiikkia

Ylivieska, Raudaskylän Kristillinen Opisto

Musiikista lisää väriä rippikouluun! Tässä koulutuksessa opit hyödyntämään musiikkia osana rippikoulun oppimissisältöjä, jumalanpalveluselämää ja kokonaisuutta. Opit myös ohjaamaan musisointia pedagogiikan ja nuorten osallisuuden näkökulmat huomioiden.

Tarinat työvälineenä – tapoja ja menetelmiä

5.11.2019 - 7.11.2019
Pieksämäki, Partaharjun toimintakeskus

Hyppää mukaan tarinaan! Tässä koulutuksessa opit erilaisia tapoja ja tekniikoita tarinoiden kertomiseen sekä vahvistat omaa tapaasi olla tarinankertojana. Lisäksi otat haltuun oman tarinamaailman rakentamisen ja sen hyödyntämisen omissa työtehtävissäsi …

Ukulele soimaan seurakunnassa

5.9.2019 - 6.9.2019
Lapua

Tule mukaan soittamaan! Ukulele, tuo mainio pikkusoitin, taipuu moneksi ja on nopeasti omaksuttavissa. Ukulele sopii hyvin muskareihin, rippikouluun ja eri-ikäisten kokoontuvaan toimintaan niin ohjaajille kuin ryhmäläisillekin.